Bij Vrolijk werken kan nu ook vanuit Goes!

Vanaf het nieuwe jaar kun je bij Vrolijk nu ook werken vanuit ons tweede thuishonk in Goes, Zeeland. Onze tweede huiskamer hebben we gevonden in het moderne bedrijfsverzamelgebouw De Koploper, centraal gelegen bij centraal station Goes. 

Verbinding 

Vrolijk nestelt zich na de nieuwe vestiging in Breda nu ook in Goes, met werkruimte in bedrijfsverzamelgebouw ‘de Koploper’! Het tweede is gecreëerd om nieuwe collega’s uit de regio Zeeland  de mogelijkheid te bieden om makkelijker en dichter bij huis aan Vrolijk’s mooie projecten te kunnen werken.

De Koploper

De ambitie van Vrolijk is om altijd te blijven verbeteren met slimme oplossingen in een snel veranderende markt, daarvoor zijn de juiste mensen nodig. Daar past een tweede huiskamer in een gebouw met als naam ‘De Koploper’ natuurlijk uitstekend bij. Dit moderne verzamelgebouw ligt zeer centraal bij het station van Goes en heeft naast parkeergelegenheid onder meer eet- en douchefaciliteiten. De ruimte a 55m2 biedt in eerste instantie ruimte aan ongeveer 7 collega’s.

Wat kunnen nieuwe collega’s verwachten?

We hechten bij Vrolijk waarde aan plezier op het werk, verbinding met elkaar én aan vernieuwende en uitdagende projecten.  Als je dat zoekt maar je wilt dichter bij huis kunnen werken mét het teamgevoel wat bij Vrolijk belangrijk vinden, dan kan dat dus nu in Goes! Vrolijk is op zoek naar nieuwe collega’s, om onze huidige projecten door heel Nederland kunnen versterken en samen toekomstige projecten op te kunnen pakken.

Solliciteer hier 

*bedrijfsverzamelgebouw De Koploper

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project