Dag van de bouw, kom een kijkje nemen in Middelburg of Bergen op Zoom!

Wil jij nou weten, wat er achter de bouwhekken gebeurd? Aanstaande zaterdag (18 juni) stellen we twee van onze bouwplaatsen open voor de Dag van de Bouw. Onze bouwplaatsen in Middelburg en Bergen op Zoom zijn geopend van 10:00 tot 15:00. Kom bij ons een kijkje nemen! 

De dag van de bouw staat in het teken van kennismaken met de bouw. Er is van alles te doen: er zijn rondleidingen, een foodtruck, je kan rondkijken, kennismaken met de nieuwste methodieken, een mini bouwplaats voor de allerkleinste tot aan het proeven en testen of werken in de bouw iets voor jou is. Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud!

Neem hier een kijkje!

Rittenburg 3

In Middelburg stellen wij ons woningbouwproject, Rittenburg 3, open. Hier bouwen wij een woonwijk van 102 woningen, bestaande uit semibungalows, rijwoningen, appartementen en luxe tweekappers. Deze woonwijk kenmerkt zich door zijn duurzaamheid en groene omgeving.

Adres
Grevelingenstraat
​​​​​​​4335 GX  Middelburg

Kantoorbouw DKG

In Bergen op Zoom bouwen we een hypermodern kantoor voor DKG. Dit kantoor wordt bijna helemaal elektrisch gebouwd en het kantoor bevat de modernste technieken.

Adres
Marconilaan
​​​​​​​4622 RD  Bergen op Zoom

Wil je nou meer weten over de dag van de bouw? Kijk dan op dagvandebouw.nl

Zien wij jou ook zaterdag?

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project