Welkom bij de Bouwservice van Bouwbedrijf Vrolijk

Met een team van vaklieden zijn wij elke werkdag beschikbaar voor mutaties, service-en garantiemeldingen voor alle projecten die gelieerd zijn aan Bouwbedrijf Vrolijk.

 

Mutaties

Wilt u een (kleine) verbouwing doen aan uw huidige pand? Dan zijn wij u graag van dienst. Voorafgaand komen we bij u op locatie om de huidige situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, bieden wij u een offerte aan en zodra deze akkoord is, gaan we aan de slag! Graag ontvangen wij uw aanvraag via service@bbvrolijk.nl.

 

Service- en garantiemeldingen

Voor al uw service- en garantiemeldingen kunt u ook bij ons terecht. U kunt uw melding onderaan deze pagina indienen en ons team zal deze in behandeling nemen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang en stemmen we onze planning af met u. Graag verzoeken wij u om foto- en of videomateriaal toe te voegen aan de klachtmelding, zodat wij een beeld hebben wat er aan de hand is.

Voor onze woningbouwprojecten houden wij vast aan de regelgeving conform de Woningborg Garantie-en waarborgregeling. Wij verzoeken u om, voorafgaand aan het indienen van een melding, na te gaan of uw melding onder de garantieregeling valt. Indien de servicemelding onterecht is, en hiermee dus niet onder de garantievoorwaarden valt, is Bouwbedrijf Vrolijk genoodzaakt u een bedrag van € 150,- (incl. btw) aan voorrij- en inspectiekosten in rekening te brengen.

Maak hieronder de keus of het een melding over een bedrijfspand of woningbouw betreft.

Contactgegevens

Bouwbedrijf Vrolijk B.V.

Edisonstraat 60

4816 AX Breda

+31 76 2092222

service@bbvrolijk.nl

KvK West Brabant: 20154735

Vestigingsnr.: 000019395280

 

 

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project