Over ons

Over ons

Bij Bouwbedrijf Vrolijk is uw initiatief in goede handen.  Wij hebben alle kennis in huis om uw idee een vaste vorm te geven. Dit doen we met een op elkaar ingespeeld team wat de woon- of werkomgeving kan realiseren waar u zich thuis voelt.

Op een voor Bouwbedrijf Vrolijk kenmerkende wijze hebben wij vele projecten gerealiseerd. Korte lijnen+ aandacht voor uw voorkeuren en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Diegene die u inmiddels voor gingen, kunnen daarover meepraten.

Binnen onze meest recente opleveringen bevinden zich distributiecentra, fabriekshallen, bedrijfsunits, koel-en vrieshuizen en een bioscoop .

Het kenmerkt de veelzijdigheid van Bouwbedrijf Vrolijk waar uw idee onze prioriteit heeft.

Kwaliteit

Bouwbedrijf Vrolijk is ISO gecertificeerd. Dit geldt zowel voor ISO 9001:2015 als ISO 14001:2015 en ook zijn we VCA**  gecertificeerd. Door middel van deze certificering dragen wij als bouwbedrijf aandachtig bij aan een goed milieumanagementsysteem.

Sinds 2009 werkt Bouwbedrijf Vrolijk op een zo duurzaam mogelijke manier. De grote doelstelling daarbij is de CO2-uitstoot te minimaliseren. Aan deze overeengekomen kwaliteitsafspraken hebben onze vakkundige medewerkers en directie zich middels het KAM-management systeem geconformeerd.

FSC® en PEFC

Bouwbedrijf Vrolijk gebruikt duurzaam gewonnen hout, want bossen zijn een kostbaar bezit en onmisbaar voor mens en dier. FSC®-bosbeheer helpt al ruim 30 jaar bij het beschermen en herstellen van bossen en Bouwbedrijf Vrolijk helpt hieraan mee door het gebruik van FSC®-gecertificeerd duurzaam hout (FSC-C131813), welke wij op verzoek toepassen.

Naast FSC® is Bouwbedrijf Vrolijk sinds 2021 ook PEFC-gecertificeerd (PEFC/30-31-1144), dit staat garant dat de hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos.

Bewuste Bouwers

Sinds 2019 is Bouwbedrijf Vrolijk aangesloten bij Bewuste Bouwers, zij hanteren een gedragscode bestaande uit vijf pijlers: Omgeving, Veilig, Vakmensen, Milieu en Verzorgd.

Bij Bouwbedrijf Vrolijk staan deze pijlers hoog in het vaandel, naast het eigen veiligheidsprogramma VVV (Veilig, Vrolijk, Voorop) willen wij meer bijdragen aan een goede bouwplaats en omgeving. Dit doen wij door onze bouwplaatsen te toetsen aan de vijf pijlers van Bewuste Bouwers.

Over ons

Kwaliteit, Arbeid en Milieu doelstellingen

Binnen ons dynamische bedrijf staan de KAM-pijlers hoog in het vaandel. Het spreekt bij ons voor zich dat het welzijn, de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en hun omgeving op en rondom de bouw centraal staan. Daarbij houden wij gedegen rekening met de impact op het milieu. Dit doen we door voor ieder project een individueel kwaliteits-, veiligheids-, en milieuplan op te stellen. Door het inzetten van duurzame materialen, 3D modeleren en afvalscheiding ter plaatse wordt onze rest reductie zo miniem mogelijk gehouden. Zo houden wij als Bouwbedrijf Vrolijk rekening met de wensen van de klant, garanderen wij de veiligheid van onze medewerkers en houden we heel bewust rekening met de impact op het milieu.

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project