Update bereikbaarheid Bouwbedrijf Vrolijk 

Over ons

Over ons

Bij Bouwbedrijf Vrolijk is uw initiatief in goede handen.  Wij hebben alle kennis in huis om uw idee een vaste vorm te geven. Dit doen we met een op elkaar ingespeeld team wat de woon- of werkomgeving kan realiseren waar u zich thuis voelt.

Op een voor Bouwbedrijf Vrolijk kenmerkende wijze hebben wij vele projecten gerealiseerd. Korte lijnen+ aandacht voor uw voorkeuren en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Diegene die u inmiddels voor gingen, kunnen daarover meepraten.

Binnen onze meest recente opleveringen bevinden zich distributiecentra, fabriekshallen, bedrijfsunits, koel-en vrieshuizen en een bioscoop .

Het kenmerkt de veelzijdigheid van Bouwbedrijf Vrolijk waar uw idee onze prioriteit heeft.

Kwaliteit

Bouwbedrijf Vrolijk is ISO gecertificeerd. Dit geldt zowel voor ISO 9001:2008 als VCA**  en ISO 9001 en 14001. Door middel van deze certificering dragen wij als bouwbedrijf aandachtig bij aan een goed milieumanagementsysteem.

Sinds 2009 werkt Bouwbedrijf Vrolijk op een zo duurzaam mogelijke manier. De grote doelstelling daarbij is de CO2-uitstoot te minimaliseren. Aan deze overeengekomen kwaliteitsafspraken hebben onze vakkundige medewerkers en directie zich middels het KAM-management systeem geconformeerd.

Over ons

Kwaliteit, Arbeid en Milieu doelstellingen

Binnen ons dynamische bedrijf staan de KAM-pijlers hoog in het vaandel. Het spreekt bij ons voor zich dat het welzijn, de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en hun omgeving op en rondom de bouw centraal staan. Daarbij houden wij gedegen rekening met de impact op het milieu. Dit doen we door voor ieder project een individueel kwaliteits-, veiligheids-, en milieuplan op te stellen. Door het inzetten van duurzame materialen, 3D modeleren en afvalscheiding ter plaatse wordt onze rest reductie zo miniem mogelijk gehouden. Zo houden wij als Bouwbedrijf Vrolijk rekening met de wensen van de klant, garanderen wij de veiligheid van onze medewerkers en houden we heel bewust rekening met de impact op het milieu.

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project