Over ons

Over ons

Bij Bouwbedrijf Vrolijk is uw initiatief in goede handen.  Wij hebben alle kennis in huis om uw idee een vaste vorm te geven. Dit doen we met een op elkaar ingespeeld team wat de woon- of werkomgeving kan realiseren waar u zich thuis voelt.

Op een voor Bouwbedrijf Vrolijk kenmerkende wijze hebben wij vele projecten gerealiseerd. Korte lijnen+ aandacht voor uw voorkeuren en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Diegene die u inmiddels voor gingen, kunnen daarover meepraten.

Binnen onze meest recente opleveringen bevinden zich niet alleen distributiecentra, fabriekshallen, bedrijfsunits, koel-en vrieshuizen en een bioscoop . Ook voor droomhuizen, karakteristieke boerderijen of luxe landhuizen en villa’s werd onze expertise ingeschakeld.

Het kenmerkt de veelzijdigheid van Bouwbedrijf Vrolijk waar uw idee onze prioriteit heeft.

Kwaliteit

Bouwbedrijf Vrolijk is ISO gecertificeerd. Dit geldt zowel voor ISO 9001:2008 als VCA* 2008/5.1 en ISO 14001:2004. Door middel van deze certificering dragen wij als bouwbedrijf aandachtig bij aan een goed milieumanagementsysteem.

Sinds 2009 werkt Bouwbedrijf Vrolijk op een zo duurzaam mogelijke manier. De grote doelstelling daarbij is de CO2-uitstoot te minimaliseren. Aan deze overeengekomen kwaliteitsafspraken hebben onze vakkundige medewerkers en directie zich middels het KAM-management systeem geconformeerd.

Over ons

Kwaliteit, Arbeid en Milieu doelstellingen

Binnen ons dynamische bedrijf staan de KAM-pijlers hoog in het vaandel. Het spreekt bij ons voor zich dat het welzijn, de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en hun omgeving op en rondom de bouw centraal staan. Daarbij houden wij gedegen rekening met de impact op het milieu. Dit doen we door voor ieder project een individueel kwaliteits-, veiligheids-, en milieuplan op te stellen. Door het inzetten van duurzame materialen, 3D modeleren en afvalscheiding ter plaatse wordt onze rest reductie zo miniem mogelijk gehouden. Zo houden wij als Bouwbedrijf Vrolijk rekening met de wensen van de klant, garanderen wij de veiligheid van onze medewerkers en houden we heel bewust rekening met de impact op het milieu.

Over ons

Werken bij Bouwbedrijf Vrolijk

Werken bij Bouwbedrijf Vrolijk betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op het vastgoed van nu en de toekomst. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën, in Nederland en soms binnen ons internationale netwerk. Ben je starter of ervaren professional, we bieden je een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd qua werkzaamheden en op persoonlijk vlak. Bij Bouwbedrijf Vrolijk kun je uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn!

Vanwege onze groei zijn wij regelmatig op zoek naar kandidaten die gezamenlijk mee willen bouwen aan onze én eigen ambities. Denk jij een toegevoegde waarde te zijn voor ons team, aarzel niet en stuur jouw CV met je motivatie naar Babs Stapelkamp, werken@bbvrolijk.nl

 

Bouwbedrijf Vrolijk is een erkend leerbedrijf en biedt jong bouwtalent de mogelijkheid te onderzoeken waar hun affiniteit ligt binnen het bouwproces. Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten met een bouwkundige opleiding of een andere relevantie studierichting op MBO, HBO en WO niveau. Ben je geïnteresseerd in een stage of afstudeeropdracht met professionele begeleiding in een stimulerende werkomgeving? Mail je stageaanvraag naar Babs Stapelkamp, werken@bbvrolijk.nl

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project