Het aanschaffen van een nieuwbouwwoning: begeleiding van een expert is wat je minimaal zou mogen verwachten!

Een woning aanschaffen is één. Maar een nieuwbouwwoning kopen is een hele andere beleving. Misschien wel de grootste investering in een mensenleven. Dan wil je ook een perfect eindresultaat.  

Kopersbegeleider  Lot realiseert mee 

Bij het behalen van dat eindresultaat, komt een hele hoop kijken. Kopers maken keuzes die bepalend zijn voor een lange tijd. Om de juiste keuzes te kunnen maken tijdens het bouwproces is persoonlijke begeleiding essentieel. Graag stellen wij aan u voor: Lot. Lot begeleidt de kopers van de woningen die Vrolijk bouwt en helpt hen op persoonlijke manier om de voor hen perfecte woning te realiseren. 

“Soms is de wens niet hetzelfde als de behoefte” 

Lot van Opstal: “Ik werk nu 2jaar voor Vrolijk en probeer ongeacht de woning die we bouwen, te kijken naar de persoonlijke wensen van de koper. Die behoeften en wensen zijn nooit hetzelfde. Wensen lopen uiteen, net als de mogelijkhedenHet belangrijkste voor mij is uiteindelijk een tevreden koper met een fijn thuis.  

De verbinding met de kopers is van groot belang, ik wil de koper echt leren kennen om erachter te komen wat de koper wil en verwacht van de nieuwe woning. Soms is de wens niet hetzelfde als de behoefte, of zijn er slimmere oplossingen die de behoefte vullen. Ongeacht de klantwensen probeer ik, ook ongevraagd – want ik snap dat niet iedereen beseft aan hoeveel je moet denken- te adviseren. Van elektrapunten, binnenwanden, binnendeuren en kozijnen tot en met badkamer– en keukeninrichting. 

De sleutel van je nieuwe woning krijgen is toch echt een speciaal moment. We proberen daar ook echt iets leuks van te maken. Het ‘Vrolijk-emmertje’ is echt een begrip aan het worden. Die overhandigen we aan kopers bij de oplevering van hun nieuwe woning. Want ja, we leveren dan wel schoon op, maar het huishouden houdt nooit op. En als er vragen zijn over de woning, dan weten ze wie ze kunnen bellen. De begeleiding houdt echt niet op als de sleutel is overgedragen en het emmertje in de kast staat.” 

 

4 woningen in Langeweg 

“In Langeweg zijn deze week vier woningen opgeleverd. De woningen stonden binnen no-time door het gebruik van prefab elementen gedurende het bouwproces. Alle vier de woningen zijn in een verschillende vorm opgeleverd. De ene woning helemaal afgewerkt, terwijl de andere woning casco opgeleverd is. Het is maar net wat de wensen de koper zijn. Tijdens de bouw van de woningen in Langeweg was ik ook continue in nauw contact met de kopers om hen te blijven informeren over de voortgang van het bouwproces.” 

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project