Vind jouw nieuwe baan tijdens de NAC speeddate!

Met 6 bedrijven sterk, organiseren we op 27 januari een speeddate-event in het NAC stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd NAC-Jong AZ heb je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met bedrijven die net als jij een NAC hart hebben. Makkelijker wordt het niet, leuker wel. Want waar leer je nu op deze laagdrempelige manier bedrijven en mensen kennen die kijken naar jouw talent, en waar ga je op zo’n toffe plek in gesprek om te zien of je een baan kan vinden die echt bij je past! Juist, nergens anders.  

We nodigen je daarom graag uit om in gesprek te gaan met ons over het werken bij Vrolijk. Kom vrijblijvend praten of misschien wel specifiek voor 1 van onze functies die je vindt op werkenbijvrolijk.nl. Check ook de sites van de andere bedrijven voor hun vacatures.  

De speeddate vindt plaats op 27 januari, we bieden een vrije inloop tussen 18.00 en 20.00 uur in het Rat Verlegh stadion, entree bij de hoofdingang.  

 Kom je langs? Dan krijg je van ons 2 kaartjes om de wedstrijd NAC – Jong AZ (start om 20.00) meteen bij te wonen! En wil je je auto op P1 parkeren? Schrijf je dan van tevoren even in via deze link (als dat niet nodig is dan is inschrijven niet nodig).  

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project