Vrolijk bouwt het nieuwe hoofdkantoor van DKG grotendeels elektrisch

Op de kruising van de Marconilaan en de Drebbelstraat in Bergen op Zoom is inmiddels de fundering van het nieuwe hoofdkantoor van DKG gerealiseerd. Bouwbedrijf Vrolijk gaat het kantoor grotendeels elektrisch realiseren. Tijdens de bouw wordt er dan ook rekening gehouden met het reduceren van de stikstofuitstoot om zo een bijdrage te leveren aan een gezonde leefomgeving en het milieu. Het kantoor zal in zijn totaliteit 4.000 m2 groot zijn bestaande uit twee verdiepingen.

DKG, waaronder de bekende merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens vallen, ontwerpt, ontwikkelt en levert keukens voor de particuliere en zakelijke markt. Het nieuwe hoofdkantoor van DKG heeft 300 werkplekken en tevens een bedrijfsrestaurant.

Een duurzame bouw

Het is de tweede keer dat een bouwplaats van Vrolijk grotendeels elektrisch is. Voor de werkzaamheden worden bijna alle machines volledig elektrisch aangedreven. Dit allemaal met als doel om de stikstofuitstoot zoveel als mogelijk te reduceren.

Vrolijk heeft samen met haar onderaannemers vanaf het voorlopig ontwerp deelgenomen aan een bouwteam waardoor ontwerp en realisatie op elkaar afgestemd zijn om zo een zo duurzaam mogelijk gebouw te realiseren.

De fundering is inmiddels gereed en in het nieuwe jaar zal gestart worden met de bovenbouw. Het kantoor zal rond de zomer van 2022 worden opgeleverd.

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project