Vrolijk en Vrolijk Leven gaan samen een nieuwe fase in!

Breda, 17 november 2022- Vrolijk, ontwikkelende bouwpartner en Vrolijk Leven, ontwikkelaars van leefruimte, slaan de handen verder in één. Vrolijk Leven heeft na twee jaar zelfstandig ondernemen een goed gevulde woningbouwportefeuille opgebouwd waarbij een steeds nauwere samenwerking met de woningbouwspecialismes van Vrolijk ontstaat. Het is dan ook een logisch strategisch gevolg dat het ontwikkelbedrijf zich samen met de woningbouwtak van Vrolijk als één merk voort gaat zetten. Het onderschrijft de visie van Vrolijk om als ontwikkelende bouwer leidend te zijn in zowel de creatie als de realisatie van (ook) woningbouwprojecten en tegelijk past het bij de missie van Vrolijk Leven om waarde toe te voegen voor begingebruikers van leefruimtes.

 

Het merk Vrolijk Leven gaat verder als ontwikkelende bouwer om zo de woningmarkt slim en steeds intensiever te bedienen. Hiermee wordt namelijk ontwikkeling en realisatie volledig met elkaar verbonden en ontstaat er een duidelijk synergievoordeel dat zowel het bouw- en ontwikkeltraject versterkt. Dit uit zich vooral in de totale kennis voor de financiële en bouwkundige haalbaarheid al vroeg in het ontwikkeltraject als ook de klantgerichtheid tijdens de bouw-, oplever- en woonfasen om zo optimaal in te kunnen spelen op de klantbehoefte.

 

Deze verandering is een resultaat van de groei die beide bedrijven doormaakten en gaat samen met bestuurlijke veranderingen. Na het opzetten van een strategisch ontwikkeltraject binnen Vrolijk voor de nabije toekomst stapte Mark Plaisier per 1 oktober uit Vrolijk. Met deze verandering zal hij, na het opzetten van Vrolijk Leven als ontwikkelaar waar nu een succesvolle basis ligt, ook daar uitstappen. De drie-eenheid: Mark Plaisier, mede-eigenaar, Karel Vrolijk, mede-eigenaar en Lars Paantjens als mede-eigenaar en directeur komt hiermee ten einde. Lars Paantjens blijft aan als Directeur Ontwikkeling van Vrolijk Leven en zegt “een hele mooie stabiele toekomst en groeipotentie te zien, dit ook dankzij de verschillende expertises die met gezamenlijke doelen hun kennis verder bijeen gaan brengen onder één merk”.

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project