Soort

Bedrijfsverzamelgebouw

Bouwjaar

2019

Locatie

Bergschenhoek

Opdrachtgever

Prohuis BV

Omvang

2.800

Project code

18-0020

BVG Buitendijk - Bergschenhoek

In Bergschenhoek wordenn vier bedrijfsunits in de eerste fase gebouwd. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de nieuwe regelgeving en om die reden wordt er zeer duurzaam en gasloos gebouwd. De oplevering staat gepland in het vierde kwartaal van 2019.

De bedrijfsunits zijn ca. 668 m2 BVO bedrijfsruimte met ca. 110 m2 BVO kantoorruimte. . De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfscomplex een uitstraling op niveau. Het complex wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd. De bedrijfsunits kenmerken zich door een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/ m2 met een vrije hoogte onder de staalconstructie van ca. 8,00 m1. De bedrijfsunits zijn geheel verwarmd. Bij de opbouw van de staalconstructie is tevens constructief rekening gehouden met het aanbrengen van een kraanbaan. De bedrijfsunits worden standaard verder voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur.

Duurzaamheid
Bij het ontwerp van dit bedrijfsverzamelgebouw heeft duurzaamheid een belangrijke rol gehad. Er is extra aandacht gegeven aan de thermische isolatie van het gebouw en dit resulteert in RC waardes van 3,5 m2K/W voor de vloer ( geïsoleerde vloeren), 4,5 m2K/W voor de gevel en 6,0 m2k/W voor het dak. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt opgeleverd zonder gasaansluiting. Verwarming vindt plaats door middel van een warmtepomp die zowel de bedrijfsruimte als kantoorruimte kan koelen en verwarmen. Het dak wordt voorzien van PV panelen om de elektriciteitskosten te verlagen. Deze duurzame bedrijfsruimtes passen goed naar de ondernemer die opzoek zijn naar milieuvriendelijke huisvesting.

Gerelateerde projecten

Van der Horst

Oud Gastel

Soort

Bedrijfspanden

Bouwjaar

2024

Bekijk project

Logistiek Park Moerdijk

Soort

Logistiek

Bouwjaar

2024/2025

Bekijk project

DC Rietschotten

Oud Gastel

Soort

Logistiek

Bouwjaar

2023/2024

Bekijk project

Kom bij ons op de koffie

En we kijken samen naar uw project